lindalovesmo Hier ook in het bezit van een slow cooker. Tot nu toe alleen vaak spaghetti saus mee gemaakt, en saus voor rijst. Voor mijn gevoel moeten er wel meer kruiden in. Gisteren samen met mijn dochter fudge gemaakt, met pistache noten
[verwijderd] Kippetje88 https://www.google.com/amp/s/tasty.co/recipe/slow-cooker-ribs#ampf=undefined Spare ribs met o.a. Bbq saus.😍 Dit kan ook met kluif kip als je daar meer van houdt. https://slowcookingperfected.com/slow-cooker-butter-chicken/ Butter Chicken Curry😍
Mary Hopsatee https://www.culy.nl/recepten/culy-homemade-pulled-pork-uit-de-slowcooker/ Maar dan met procureur ipv karbonade en met smokey BBQ saus. Deze pulled pork smaakt exact het zelfde als die van onze lievelingspub in the New Forest, zo lekker!
Lovely83 Ik wil ook graag een slowcooker, ik maak nogal graag stoofpotjes. Maar twijfel over de inhoud. We zijn met 5 personen en hebben regelmatig eters. Hoeveel liter zou dan aan te raden zijn? En kun je er ook rijst mee maken?
[verwijderd] Lovely83 met een gewone slowcooker kun je geen rijst maken maar met die ik noem hierboven wel 🙂 👌 zijn multicookers met slowcooker functies.
Hopsatee Mary deze ga ik maken voor oudejaarsdag net de procureur besteld bij mijn slager 😉 nog tips voor de smokey bbq saus?
[verwijderd] Appelsientje ik had er eerst een van Philips en nu een redmond (besteld op Amazon). Vind die ik nu heb beter! Maar heb gehoord dat de nieuwe Philips modellen ook veel functies hebben. Deze heb ik nu: https://www.amazon.de/Redmond-Multikocher-RMC-M90E-Kochprogramme-Aufheizung/dp/B00NHVSOES/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1545586998&sr=8-2-spons&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=redmond+rmc-m90&psc=1 En ik had eerst deze: https://www.bol.com/nl/p/philips-hd3037-79-multicooker/9200000026286012/?suggestionType=browse&bltgh=t0pza7xF3btso673XURF8w.1.3.ProductTitle Was kapot binnen 3 jaar. Maar heb hem veel gebruikt 🙂
Lovely83 [verwijderd] op zich geen must hoor om er rijst in te koken, kan natuurlijk ook nog apart een rijstkoker aanschaffen. Zou mij eens verdiepen in de linkjes.
Mary Hopsatee Ja, hij is dan echt perfect! Kan zijn dat het per slowcooker scheelt, geen idee? Ik heb een crockpot van 4.7l.
Adje Hopsatee Ik zou hem zelf maken. Deze is zo lekker: https://www.heerlijkboek.nl/2017/01/31/klassieke-bbq-saus-uit-de-bbq-bijbel-van-julius-jaspers/ Als je hem dan meer smokey wil hebben, gooi je er meer gerookte paprikapoeder doorheen. Mosterdpoeder kan je makkelijk vervangen door gewone mosterd.
Hopsatee Iemand toevallig een tip? Ik maak de pulled pork van @Mary (van culy) oudejaarsdag met bbq saus van @Adje Nou moet ik alleen als ie klaar is hem meenemen naar vrienden (alles dus haha) en daar ongeveer 2,5/3 uur later opwarmen. hoe kun je dat het beste doen denken jullie?
Mary Hopsatee Heb je geen warmhoudstand op je slowcooker? Want ik maak ook regelmatig iets en dat warm ik later ter plekke op via de warmhoudstand. Dan koekt het niet aan, gaart het eten ook niet verder, maar is het wel lekker warm als je wil gaan eten. Ik ben heel benieuwd naar de bbq saus van @Adje die ga ik denk ik oudjaarsdag ook maar uitproberen.
Hopsatee Mary Nou het is meer dat ik even met de auto moet reizen. Dat vind ik wat lastig met die hele slowcooker. Dus ik warm het liever daar gewoon op!
Mary Hopsatee Ik plak de deksel dan altijd vast met een stuk of 6 plakbandjes en zet de slowcooker naast mij op de passagiersstoel, gaat tot nu toe altijd (zo'n 3 keer per jaar haha) goed!
Hopsatee Mary haha ja is een optie maar nu niet de meest handige, heb er ook wel aan gedacht hoor. Ik ga even verder denken!
Adje Hopsatee Ik zou hem dan denk ik gewoon in een hapjespan of andere grote pan daar op laag vuur opwarmen. Misschien even vragen wat daar de mogelijkheden zijn anders?