Hooyo-shimbir zo heb ik het ook gedaan. Heel lang vegetarisch gegeten, ongeveer dezelfde leeftijd als jij, toen zo'n ondergewicht en tekorten dat mn moeder mij verplichtte weer vlees te eten (was niet het gevolg van vega eten, maar als je niet goed voedingsstoffen opneemt helpt het niet als je ook nog een voedingssoort weghaalt en niet goed vervangt).
Toen begin 20 weer steeds minder vlees gaan eten, biologisch is sowieso voor een student anders niet te betalen ๐
en er zijn zulke lekkere vleesvervangers nu.
Toen een jaar of 5 geleden steeds minder pakjes&zakjes etc, verwerkte voeding en een tijd zo goed als suikervrij gegeten. Af en aan vegetarisch, veganistisch.. Een jaar of 2 weer vegetarisch en toen kwam ik bij wildernisvlees, ben ik weer 1 keer per week vlees gaan eten.
Veel recepten zijn prima zonder vlees te maken (curry, chilli) en de vleesvervangers zijn (zelfs voor vleeseters!) ook heel lekker. "Kip"burgers/"kip"schnitzel is hier bij de vleeseter favoriet.