• [verwijderd]

Hopsatee Ik dus ook niet. Ik haat kluiven πŸ™Š, maar zo wel! Had jij ze nog in de oven gedaan?

    @Hopsatee Ik zou inderdaad als eerste aan rengdeng of ander stoofvlees denken. Vooral met dit weer.
    Mensen die hier komen eten vragen standaard naar de pulled pork. Zelf vind ik dat er altijd wat simpel uit zien, maar toch is men er dol op.
    Je zou ook spareribs kunnen maken en deze voor het opdienen ontdoen van de botjes? Gaat altijd vrij simpel.
    Albondigas (Spaanse gehaktballen in een soort tomatensaus), zijn ook erg lekker. Die doen het vaak goed bij een borrel, als voorafje of als onderdeel van tapas.
    Als je een keer echt iets heel anders wil dan zou ik voor een heerlijke curry gaan, met vlees of vis. Naanbrood erbij (zelf maken of kopen), en vooraf papadums met verschillende Indiase dipsausjes. Als je het echt af wil maken dan maak je er nog verschillende soorten smaken rijst bij. Klinkt heel ingewikkeld maar dat is het niet en dan heb je wel echt een keer wat anders dan anders.

    Mijn speciale pasta saus is citroen saus, maar die maak ik niet in de slowcooker. Hij is namelijk binnen een kwartier klaar. Wel maak ik rode pasta saus in de slowcooker maar dat is denk niet wat je zoekt.

    Laat maar weten of iets je aanspreekt, dan kan ik daar van het recept gaan typen.

      Mary Klinkt goed! De curry ben ik sowieso wel benieuwd naar en ook de citroensaus! Maar ik kijk ook nog of rendang met bijgerechten wat is!

      pulled pork zei mijn man ook gelijk maar dat vind ik dan weer zo suf met coleslaw broodje en saus πŸ˜‚

        Hopsatee Curry met vis of vlees? Pittig of milder?

        Ja, dat vind ik nou ook, ziet er zo goedkoop uit. Wel vind ik pulled pork leuk om te combineren met andere gerechten, dat men kan kiezen als een soort tapas idee.

          Mary Liefst vlees en dan wat milder, lijkt mij het beste om mee te beginnen πŸ˜‰ Heeft geen haast overigens hoorπŸ™ƒ

          Ja dat is dan inderdaad wel heel leuk, misschien is dat ook nog een idee...

          • Mary hebben hierop gereageerd.

            Hopsatee Je kan evt. ook Indo pulled pork doen met een iets oosterse variant op coleslaw en bbq pulled chicken met ipv coleslaw dan rucola, peen julliene en evt. heel dun gesneden rode uiringen. En dan diverse broodjes (pistoletje, ciabatta, e.d.)

            • [verwijderd]

            Ik krijg trek van al dat lekkers.

            Hopsatee Zou je mij morgen een pb willen sturen? Dan zal ik je wat recepten voor je opzoeken in mijn verzameling.

              Adje die drumsticks van ah wil ik vandaag 4 ur in de slowcooker maken en daarna nog even grill.

              het lijkt alleen zoveel vocht zon fles sugo plus de rest. Of valt het mee?

              • Adje hebben hierop gereageerd.
              • Adje vindt dit leuk

                Hopsatee Ja is ook veel vocht, en wordt nog meer omdat er nu ook meer vocht van de kip bijkomt (in de slowcooker). Maar dan maakt bij drumsticks niet zoveel uit, vind ik. De smaak van de saus trekt wel goed in.
                Ik doe ze daarna nooit onder de grill, omdat ik daar dan geen zin meer in heb. Is absoluut lekkerder hoor, maar ze zijn zelfs al lekker zonder te grillen. (Alleen geen krokant velletje en ze vallen bijna uit elkaar, dus is lastig keren enz.)

                  Adje ah ok, ligt dis niet aan mij! Drumsticks doe ik meestal niet voorbakken vandaar dat ik onder de grill dan wel even lekker vindt...thanks!!

                  6 dagen later

                  Heeft iemand hier wel eens een beenhammetje uit de slowcooker gemaakt ofzo?

                    Hopsatee Nog niet, als je het van plan bent, hoor ik graag hoe het was!
                    Mijn zoon heeft laatst een konijnenbout gewonnen bij een loterij, denk dat ik die binnenkort ook maar in de slowcooker gooi.

                    • [verwijderd]

                    Hopsatee Ik wil graag een cola beenham maken.

                    7 maanden later

                    Heeft iemand nog een lekker recept voor bbq spareribs? 😬

                    een jaar later

                    Ow wauw! Thanx!

                    een maand later