Manque Bloem Eigen recept, dus ik heb geen link. Maak van +- 1 kilo aardappels een puree met melk en boter. Leg 2 diepvries zalmfilets in de plastic verpakking in een wasbak vol water. Als ze voldoende ontdooit zijn, snijd je ze in de lengte doormidden, zodat je van elke filet 2 dikke plakken maakt. Wok een zak verse spinazie (300 - 400 gram) in een droge pan tot het slinkt. Beetje zout erbij. Bedek de bodem van een glazen ovenschaal met de gewokte spinazie. Leg de 4 plakken zalm daar bovenop. Smeer over elke plak zalm een eetlepel grove mosterd uit. Bedek nu alles met de puree, vul de ovenschaal. Bestrooi de laag puree met pittige 48+ kaas en wat parmezaan. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 215 graden.
Rietjesbeker Ik had vanavond voor het eerst kip tikka massala gemaakt. We vonden het lekker, dus die blijft op het menu!
Vulpen Manque Oeh geroosterde kikkererwten! Alsof je ineens chips mag eten als avondeten đ Wij eten jackfruitburger, gebakken aardappeltjes en rode kool. Maar ik had maar 450 gram rode kool gekocht dus nu eten we er ook nog erwtjes en worteltjes bij. En de kinderen krijgen nog vissticks.
iMoeder June Ow die ken ik niet? De TikTok pasta met een blok feta en hoop tomaatjes in de oven, was hier niet bepaald een succes. Dus ben wel benieuwd naar deze versie.
Hooyo-shimbir Wij eten vanavond ongezond voor iftar (vasten verbreken) met frietjes, vissticks, watermeloen, gebakjes en koekjes đ
Hopsatee iMoeder nee die hier ook niet. Mijn eigen versie met burrata en spinazie en zalm met pesto wel đ
June iMoeder die met feta vonden we te zuur. Boursain is zachter. Wel een kleine nemen anders kom je om in de kaas.
Lovely83 Aangezien het ramadan is kook ik nu elke avond Sudanees en meerdere gerechten. Vanavond staat een gerecht met aardappels, falafel, foul (bonen) ,kurassa (soort pannenkoek met saus) en aubergine salade op het menu.
Lovely83 Lovely83 ik wijzig de plannen...heb nog behoorlijk wat restjes in de koelkast dus maak een hartige taart en serveer daar nog de restje van de afgelopen 2 dagen bij.
June iMoeder boursain maakt het romig en zacht. Je proeft ook de zoetheid van de tomaatjes beter. Ik gebruik zelf de 80 gram. Vind ik echt genoeg. https://uitdekeukenvanfatima.nl/recipe/tiktok-pasta/
Hooyo-shimbir Ik maak vanavond lekker gele currie, met kip, baby mais en pompoen. Dat eten we dan met glas noodles. Daarnaast nog zelfgemaakte pizza met tonijn en ananas, hebben we nog een gebakje en koekjes.