Adje Tartaartjes met uien-tomatenjus, gekarameliseerde witlof, aardappelblokjes (even voorkoken en dan knapperig opgebakken).
Hooyo-shimbir Lams masala, kousenband gestoofd in pittige ketjap en rijst. Allemaal te pittig gemaakt voor de meisjes die hebben er bijna niks van op ๐
Adje Aries Zoete aardappel in knoflooksaus Zoete aardappel Knoflook Rode peper Pimenton Zout en peper Platte peterselie Slagroom Rietsuiker Kook de aardappel in de schil (8-10 min), verwijder daarna de schil en snij in blokjes. Snij de rode peper (met zaadjes) in ringen en hak de knoflook en peterselie fijn. Verwarm wat olijfolie en fruit de knoflook en spaanse peper. Bak de gekookte zoete aardappel mee en voeg wat zout, versgemalen peper, pimenton en de peterselie toe. Schud even om. Voeg de slagroom toe en laat 2 รก 3 minuten even pruttelen met deksel op de pan. Tot slot nog wat rietsuiker erover en klaar. Ik heb geen hoeveelheden erbij, want heb het recept van een youtube filmpje van een restaurant waar ik dit gegeten heb. Dus gaat een beetje op gevoel. En de zoete sticky kip: http://cuisinevansabine.nl/zoete-sticky-kip-2/ Ik doe deze met kipfilet ipv vleugeltjes of pootjes, want die heb ik nog liggen.
[verwijderd] Vanavond eten we gevulde groentensoep met balletjes en lekker brood erbij. Het recept komt van Lekker en Simpel.