Pannenkoeken
Wat eten we vanavond?
Hooyo-shimbir
ja als je hebt?
[verwijderd]
Aardappelkroketjes, broccoli en een vegetarische mozzarella/tomaat schnitzel
- Bijgewerkt
Lovely83 eerst tempeh snijden en bakken in flink olie totdat ze goudkleurig zijn.
Koekenpan met 3 lombok in ringetjes ui gesnippert en een teentje knoflook aanfruiten. Dan gulu djawa blok erbij met wat water en laos poeder evt zout op smaak als alles gesmolten is en een beetje ingekookt de tempeh erbij goed blijven roeren tot de tempeh mooi rood bruin is geworden op het laatst nog een klein beetje ketjap zoet mee bakken
Hooyo-shimbir Tempeh is zoooo lekker, ik ga dit recept een keer proberen!
Wij hadden chili con carne.
ik met een lepel zure room en jalapeno erbij en de kids en vriend met een lepel rijst.
Griek
[verwijderd]
Kip pirieipirie uit de oven, aubergine prutje
Thaise kippensoep uit de slowcooker en stokbrood met zeezout boter en zelfgemaakte kruidenboter
Denk dat ik foeyonghai ga maken met rijst.
Hooyo-shimbir bedankt! Ga het zondag maken
[verwijderd]
Hutspot met uitgebakken spekjes en rookworst.
Pasta met tomatenroomsaus, spinazie, champignon en stukjes kipworst
Penne met broccoli en tomaten
[verwijderd]
'Italian meatpies' volgens schoonmoeders recept met opgebakken aardappels.
[verwijderd]
Pannenkoeken!
[verwijderd]
[verwijderd] oooh lekker!
Brocolli, aardappeltjes, gehakt en kruiden uit de wok.
Broodje hamburger met frietjes
Mac