Pimpelmeesje ik heb dit boek. Ik kan eventueel wel wat recepten hieruit voor je kopiëren. Geef maar aan als je hier interesse voor hebt, want dan kopieer ik even de inhoudsopgave. Alleen de hoeveelheden kloppen vaak niet in dit boek. Vaak net te vochtig etc. dus ik pas dit wat aan op gevoel.
Ik maak zelf ook vaak ontbijttaart, maar daar heb ik niet echt een recept voor. Ik leg er eerst een vel bakpapier in (eerst nat maken, zodat het makkelijk vouwt). Vervolgens maak ik een mix met havermout, eieren, fruit, noten of cruesli, bakpoeder, kaneel, beetje zout, gesmolten kokosolie en plantaardige melk. Eigenlijk net wat ik in huis heb en op gevoel. Fijngehakte pure chocola is er ook lekker door. Melk, kokosolie, havermout en eieren blender ik ook vaak, zodat dit deeg wordt en ik het fruit en noten apart erbij kan gooien.
Edit: ik denk dat ik het ooit hierop gebaseerd heb https://www.onehandinmypocket.nl/2019/01/11/havermouttaart-uit-de-slowcooker/
Rijstpudding is ook lekker als ontbijt. Staat hiertussen. https://moeders.nu/zoete-slowcooker-recepten/