Honkeytonk https://www.de-ouwe-taart.nl Zij maakt alleen maar allergeen vrije taarten (allerlei soorten). Misschien kan je via de site contact zoeken? (Of afhankelijk of je in de buurt woont wel wat voor je maken?)
Cowgirl80 Ik heb ook weleens een veganistische taart gemaakt van rode biet en chocolade, was ook kwark-achtig qua structuur. Lekker en relatief gezond! kun je geen botercreme maken met alleen plantaardige boter en poedersuiker?
Sweetl Cowgirl80 chocolade kan ik alleen de raw variant gebruiken (enige zonder melk) maar dat is suuper bitter hoor hihi.
Ietjuh Sweetl misschien al veel te laat. Maar de blikken kokosmelk van de Lidl werken wel fantastisch! Die zijn vanuit zichzelf al harder en helemaal als je ze een dag van te voren in de koelkast zet. Ik gebruik deze altijd als vervanging voor de slagroom.
1981mama Schlagfix uit Duitsland heb ik van gehoord. Ik zou zelf gewoon margarine nemen en daar de poedersuiker doorheen, dat is ook botercrème. Was wajang niet melk en soja vrij?
Sevenof9 https://gewoonvegan.nl/becel-100-plantaardig-margarine/ deze is sojavrij! En hier een recept voor botercrème, ik zou dan de sojamelk vervangen door andere plantaardige melk en de sojaminarine door de becel 100% plantaardig. http://www.cupcakesenmuffins.nl/toppings/botercreme-frosting/vega-chocolade-botercreme/